Χτενίσματα για γυναίκες με μεγάλα μάτια

Χτενίσματα για γυναίκες με μεγάλα μάτιαΑν είστε ευλογημένες με μεγάλα, όμορφα μάτια, είστε τυχερές όσον αφορά τα χτενίσματα. Και ενώ κάποια άλλη γυναίκα με πιο μικρά μάτια,  μπορεί να χρειαστεί να ψάξει να βρει κάποιο χτένισμα που να τονίσει τα μάτια, εσείς μπορείτε να κάνετε ότι σας αρέσει. Είτε έχετε φράντζα που πέφτει στο πρόσωπο σας, είτε έχετε τραβηγμένα τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, δεν υπάρχει θέμα να “απορροφηθούν” τα μάτια σας στο εκάστοτε στυλ. Όπως και να έχει όμως, υπάρχουν κάποια χτενίσματα που ταιριάζουν περισσότερο σε γυναίκες με μεγάλα μάτια, οπότε δείτε τα και δοκιμάστε τα!

Μπούκλες Χόλιγουντ

Με ρετρό διάθεση και για μαλλιά που δεν ξεπερνάνε σε μήκος ένα μακρύ καρέ, είναι ένα χτένισμα που θα τονίσει όμορφα τα μεγάλα μάτια σας. Αυτό που θέλετε να πετύχετε είναι μεγάλες μπούκλες με όγκο και ελαστικότητα. Είναι απλό κατά βάση. Κάντε μια χωρίστρα στη μέση των μαλλιών σας και κάντε πιστολάκι με βούρτσα, μέχρι τα μαλλιά να γίνουν λεία. Πάρτε ένα ψαλίδι για μπούκλες, με μεγάλη κεφαλή, και “κατσαρώστε” μικρά κομμάτια μαλλιού, ξεκινώντας  από τη ρίζα και πηγαίνοντας ως την άκρη, και στα δύο μέρη της χωρίστρας που έχετε κάνει. Στο τέλος περάστε με τις άκρες των δακτύλων σας τις μπούκλες και ψεκάστε με λίγο λακ για κράτημα. Είναι τόσο απλό!

Μποέμικο σπαστό

Τα μεγάλα μάτια σας μπορούν να “διαχειριστούν” το να έχουν μαλλιά στην περιοχή κοντά τους, χωρίς να “εξαφανίζονται” από το πλάνο, οπότε μπορείτε να πειραματιστείτε με ένα χτένισμα που αποπνέει χαλαρότητα. Ξεκινήστε με σπρέι για φορμάρισμα και πιστολάκι για να δημιουργήσετε ένα πολύ απαλό look. Χωρίστε τα μαλλιά σε μια άνιση χωρίστρα και ετοιμάστε ένα ψαλίδι για μπούκλες. Πιάστε μεγάλα κομμάτια μαλλιού, από τη μπροστά μεριά του κεφαλιού, και δώστε περισσότερο έναν ελαφρύ κυματισμό παρά μια κλασική μπούκλα. Τραβήξτε το ψαλίδι μακριά από το πρόσωπο σας και αφήστε το κομμάτι αυτό των μαλλιών να κάτσει χαλαρά λίγο πάνω από τα ζυγωματικά σας.

Λεία χωρίστρα

Αν θέλετε πραγματικά να τονίσετε τα μάτια σας, ένας πολύ καλός τρόπος είναι να τραβήξετε τα μαλλιά  από το πρόσωπο σας. Αν έχετε μακριά μαλλιά, τραβήξτε τα όλα προς τα πίσω και πιάστε τα σε ένα ωραίο σφιχτό σινιόν, αν έχετε πιο κοντά μαλλιά, χρησιμοποιείστε τζελ ή άλλα προϊόντα και δημιουργείστε ένα λείο look προς τα πίσω. Να θυμάστε πάντα να περνάτε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά. Μπορείτε να ρίξετε στο παιχνίδι και κάποιο τσιμπιδάκι για μεγαλύτερη σταθερότητα. Με ένα ωραίο μακιγιάζ γύρω από τα μάτια μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Έντονες αφέλειες

Οι έντονες αφέλειες μπορεί να “εξαφανίσουν” τα μάτια μιας γυναίκας, ειδικά αν είναι και μικροκαμωμένη. Αλλά εσείς που έχετε μεγάλα μάτια δεν έχετε να φοβάστε τίποτα! Μπορείτε να υποστηρίξετε και μεγάλη φράντζα. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να φτιάξει αφέλειες που ξεκινούν από το κέντρο του κεφαλιού, ώστε να ενσωματώνονται με το υπόλοιπο χτένισμα. Είναι ένα look εμπνευσμένο από τα 70′s και πολύ σέξι. Τα υπόλοιπα μαλλιά μπορείτε να τα κάνετε είτε τελείως ίσια, είτε με μεγάλες μπούκλες. Στο τέλος ανακατέψτε το χτένισμα σας με τα ακροδάχτυλα σας, για μια πιο μοντέρνα πινελιά.

Post Navigation